Infoisinfo Nederland

roesekot tuin en parkmachines Walsoorden
Tuin in Walsoorden

Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0114-68223?

Adres

Drogendijk 11. P.C. 4588KK, Walsoorden, Zeeland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over roesekot tuin en parkmachines Walsoorden

Detailhandel in Walsoorden, Ijzer in Walsoorden, Reparatie in Walsoorden, Onderhoud in Walsoorden

Detailhandel, onderhoud, verhuur en reparatie van tuin- en parkmachines Inderdaad oplichters. e-mail en vaste tel en mobiel worden niet beantwoord of opgenomen.Koop hier niet want de heer John Faas van Roesekot geeft niet thuis als er service geleverd moet worden. Zijn oplichters! 3 weken geleden wat besteld en betaald.
Belooft terug te bellen maar doet het niet, broer overleden, kan niet langskomen want vrouw in ziekenhuis, het is te druk o.i.d.
Eind augustus een klimgordel besteld. Niet geleverd, niet terug gebeld, niet te bereiken, e-mails terug gekregen. Heb 6 weken geleden een boomzaag voor een paar honderd euro besteld.
Besteld hier nooit!. We hebben natuurlijk ook nog steeds ons geld niet terug. Bij de eerste keer bellen was hij vakantie erna nooit meer wat gehoord neemt ook de telefoon niet meer op en mailt ook niet terug. Aan de hand van de rest van de recensies ga ik nu de politie inschakelen.
Geen enkel kontakt met bedrijf mogelijk. Iemand wel z'n geld terug? .
Het prototype van een slecht bedrijf!Dit is prototype bedrijf dat het wel gemakkelijk vind als mensen online kopen en betalen en daarna niets meer van zich laat horen en niet bereikbaar is. Koop hier niets, is gewoon oplichting.Ronduit slecht!! Heb hier reeds 1 maand geleden een wisselstuk besteld, wat in voorraad was nota bene, maar nog steeds niets ontvangen!! Ook geen reactie op mails!! Wel natuurlijk om mijn bankrekeningnummer door te geven en te betalen!! Reeds enkele keren gebeld en geen respons!! Heb ik hier te maken met internetfraude?.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van roesekot tuin en parkmachines Walsoorden (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe